Lansări

BIOMORPH, un metroidvania întunecat și captivant a fost lansat

BIOMORPH, un nou Metroidvania captivant și desenat manual, își face debutul pe platforma Steam astăzi. Finanțat recent de Ubisoft, acest joc aduce o experiență unică, în care jucătorii trebuie să învingă dușmanii pentru a-și absorbi puterile și a deveni mai puternici în timpul aventurii lor pe planeta misterioasă Ilios.

În acest joc 2D metroidvania, jucătorii vor explora lumea fermecătoare a lui Ilios în pielea lui Harlo, unul dintre puținii supraviețuitori ai speciei sale. Capacitatea specială a lui Harlo de a se transforma în creaturile învinse îi oferă jucătorului o varietate de abilități noi pentru luptă și explorare. De la alergat mai rapid la trageri de proiectile explozive, adaptabilitatea este cheia succesului pe Ilios.

Pe măsură ce jucătorii avansează, vor descoperi ruine antice, sate abandonate și complexe subterane, dezvăluind secretele și misterul cataclismului ce a lovit planeta. BIOMORPH oferă o lume vastă și neliniară, compusă din 16 medii diferite, cu lupte opționale cu șefii, NPC-uri excentrice și tone de upgrade-uri.

Jocul permite jucătorilor să își personalizeze orașul Blightmoor, să împrietenească locuitorii și să exploreze originile acestora. De asemenea, jucătorii au posibilitatea de a-și alege armele și de a-și adapta stilul de luptă prin utilizarea unui arsenal variat și prin amestecarea abilităților unice.

BIOMORPH este acum disponibil pe Steam pentru 19,99 USD, iar versiunile pentru Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X/S urmează să fie lansate ulterior. Pentru o perioadă limitată, jucătorii pot beneficia de o reducere specială de lansare de 10%.

Echipa Jocuri 24/7 deja a testat acest joc și puteți citi recenzia aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *