Despre noi

Pe Jocuri247 vei găsi cele mai noi informații despre jocurile tale preferate și vei fi mereu la curent cu cele mai recente tendințe și noutăți din lumea gaming-ului. De asemenea, pe rețelele sociale îți oferim posibilitatea de a-ți împărtăși ideile și părerea despre jocurile preferate, astfel încât să poți fi parte dintr-o comunitate activă și pasionată de gaming.
Indiferent dacă ești pasionat de jocuri de acțiune, RPG-uri sau jocuri de strategie, Jocuri247 are ceva pentru toată lumea. Echipa noastră aduce știrile cele mai calde, pentru ca tu să poți face cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de jocuri.
În plus, suntem mereu în căutarea de noi parteneriate cu dezvoltatori de jocuri și streameri de succes, astfel încât să putem oferi cele mai bune informații și să îți aducem cele mai tari jocuri și evenimente de gaming.

Ești streamer? Hai să colaborăm!

Dacă tu ești un streamer pasionat și îți dorești să colaborezi cu un site de știri din gaming, atunci suntem aici pentru tine! Suntem în căutarea de streameri talentați care doresc să își promoveze conținutul și să își extindă audiența.
Dacă ai o abordare unică, o personalitate atractivă și un conținut de calitate, atunci suntem interesați să lucrăm cu tine. Prin colaborarea cu noi, vei putea să îți promovezi canalul de Twitch sau YouTube și să îți crești numărul de abonați. De asemenea, îți vom oferi o platformă pentru a-ți împărtăși poveștile, ideile și experiențele cu comunitatea noastră. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a te ajuta să ajungi la publicul tău țintă și să crești în popularitate. De asemenea, colaboratorii Jocuri247 primesc diverse jocuri pentru a le juca live, pe stream.
Colaborarea noastră poate fi personalizată în funcție de preferințele și obiectivele tale. Îți vom oferi o gamă largă de opțiuni, cum ar fi interviuri, promovarea gameplay-urilor tale și multe altele. În plus, dacă îți dorești să facem promoții speciale pentru canalul tău de Twitch sau YouTube, suntem deschiși să discutăm și să găsim soluțiile potrivite pentru tine.

Așadar, dacă ești interesat să colaborezi cu noi, nu ezita să ne contactezi pe contact@jocuri247.ro sau scrie-ne în formularul de mai jos. Te așteptăm cu brațele deschise!

Promovează Jocuri247.ro

De asemenea, dacă vrei doar să îți informezi comunitatea despre cele mai noi știri și să ajuți site-ul, în continuare îți oferim mai multe metode de a face acest lucru, trebuie doar să copiezi codul oferit și să îl lipești unde vrei să îl afișezi (pentru ajutor nu ezita să ne contactezi). Dacă ai nevoie de sigla Jocuri 24/7, o poți descărca de aici, în mai multe versiuni, iar tu poți s-o folosești pe cea care se potrivește cel mai bine.

Afișează o listă cu cele mai noi știri:

<iframe scrolling="yes" src="https://jocuri247.ro/?tmf_embed=post_list&tmf_title=Jocuri247.ro&tmf_post_tax=0&tmf_order=DESC&tmf_orderby=post_date&tmf_post_limit=50&tmf_thumb=on&tmf_author=off&tmf_date=timeago&tmf_font_family=1&tmf_font_size=16&tmf_background=#f0cf1d&tmf_header_background=0b1a2b&tmf_header_color=#f0cf1d&tmf_border_color=DDDDDD&tmf_link_color=0b1a2b&tmf_text_color=444444&tmf_ref=iframe" width="100%" height=400" frameborder="0"></iframe>

Afișează cele mai noi știri sub formă de slider:

<iframe scrolling="yes" src="https://jocuri247.ro/?tmf_embed=slider&tmf_post_tax=0&tmf_order=DESC&tmf_orderby=post_date&tmf_post_limit=50&tmf_date=date&tmf_excerpt=0&tmf_theme=light&tmf_autoplay=true&tmf_interval=5000&tmf_font_family=1&tmf_font_size=12&tmf_ref=iframe" width="100%" height="250px" frameborder="0"></iframe>

Afișează sigla Jocuri 24/7 cu link spre site:

<center><a href="https://Jocuri247.ro/" target="_blank" rel="noopener"><img src="https://jocuri247.ro/wp-content/uploads/2023/02/logo-247-square.png" style="width:250px"></a></center>

Afișează cele mai noi știri sub formă de ticker:

<iframe scrolling="no" src="https://jocuri247.ro/?tmf_embed=newsticker&tmf_title=Jocuri247.ro&tmf_post_tax=0&tmf_order=DESC&tmf_orderby=post_date&tmf_post_limit=50&tmf_date=date&tmf_interval=0.5&tmf_font_family=1&tmf_font_size=19&tmf_background=0b1a2b&tmf_header_background=f0cf1d&tmf_header_color=0b1a2b&tmf_border_color=333333&tmf_link_color=f0cf1d&tmf_ref=iframe" width="100%" height="60px" frameborder="0"></iframe>