Știri

Zvonurile despre PS5 Pro au fost confirmate – lansare în 2024

Documentele care detaliază proiectul PS5 Pro, numit „Trinity”, au fost confirmate a fi autentice. Conform acestora, consola actualizată este pregătită pentru o lansare surpriză în 2024.

YouTuber-ul Moore’s Law is Dead a dezvăluit documentele pe 14 martie, iar Tom Henderson de la Insider Gaming a confirmat legitimitatea lor. Aceste documente au fost trimise și dezvoltatorilor terți, consolidând veridicitatea lor.

PS5 Pro promite redarea jocurilor cu până la 45% mai rapid decât PS5-ul standard, împreună cu rate de cadre mai consistente la 4K și un mod de performanță pentru 8K. Se va folosi o nouă soluție de upscaling/antialiasing numită PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) pentru o calitate îmbunătățită a imaginii în jocuri.

Studiourile primare au primit kituri de dezvoltare PS5 Pro din septembrie 2023, în timp ce cele terțe au primit acces în ianuarie 2024. Această lansare rapidă indică o potențială lansare în „vacanța 2024”, dar aceste date pot suferi modificări.

Cu lansarea GTA 6 programată pentru 2025, o asociere cu PS5 Pro ar putea fi o mișcare inteligentă pentru Sony. Totuși, această oportunitate ar putea fi ratată dacă nu vor reuși să alinieze lansările de jocuri.

Ultimele scurgeri din decembrie 2023 indicau o lansare în septembrie 2024, iar toți ochii vor fi acum asupra Sony pentru a vedea dacă această dată devine realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *