Zvonuri

Zvonuri despre noul LEGO 2K Goooal!

Un fan cu ochi ageri a dezvăluit prematur următorul joc LEGO de la 2K Games, intitulat “LEGO 2K Goooal!”, prin intermediul unei pagini scurse de pe PlayStation Store australian. Această scurgere sugerează că jocul va fi centrat pe fotbal și va implica minifigurine LEGO într-un mediu de joc tematic.

LEGO a extins licența pentru jocurile video, permițând altor studiouri să dezvolte jocuri bazate pe celebrele cărămizi. În acest caz, 2K Games pare să fie dezvoltatorul, iar Sumo Digital să fie implicat în crearea jocului, conform informațiilor neconfirmate.

Lista de pe PlayStation Store indică, de asemenea, posibila implementare a microtranzacțiilor în joc, aspect care poate genera îngrijorare în rândul comunității de jucători. Cu toate acestea, trebuie menționat că această informație nu a fost încă confirmată oficial de 2K Games.

Deși LEGO 2K Drive, lansat în mai 2023, nu a fost primit cu entuziasm de critici, următorul titlu LEGO, LEGO 2K Goooal!, pare să fie axat pe fotbal și promite o experiență online și offline. Cu toate acestea, detalii precum numărul de jucători pentru modul online ar putea fi sub rezerva informațiilor contradictorii.

În ciuda lipsei unui anunț oficial, există speculații că dezvăluirea oficială a jocului este iminentă, iar lansarea ar putea coincide cu sezonul de sărbători. Cu atenția îndreptată spre Crăciun, LEGO 2K Goooal! ar putea fi cadoul perfect pentru iubitorii de jocuri LEGO și fotbal. Până la un anunț oficial, fani și jucători vor trebui să aștepte cu nerăbdare confirmarea detaliilor și să vadă dacă microtranzacțiile vor fi parte integrantă a acestei aventuri LEGO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *