Zvonuri

Zvonuri despre lansarea Palworld pe PS5

Un posibil port PS5 pentru popularul joc “Palworld” pare a fi sugerat de indicii subtile din partea managerului de comunitate al jocului.

Succesul jocului: Palworld a cunoscut un succes uriaș la lansarea sa în acces anticipat pe PC și Xbox, depășind 25 de milioane de jucători și generând venituri de miliarde de yeni pentru dezvoltatorul Pocketpair.
Speculații anterioare: Portul PS5 a fost discutat online de la lansarea jocului, datorită popularității sale și bazei mari de utilizatori PlayStation.
Posibilă tachinare: Recent, managerul de comunitate globală al Palworld, Bucky, a postat pe Twitter o imagine a lumii jocului înconjurată de inimi colorate, inclusiv una albastră, care reprezintă adesea PlayStation. Tweet-ul a stârnit speculații conform cărora ar putea fi o aluzie la o versiune PS5.
Actualizare majoră: O actualizare majoră gratuită este programată pentru Palworld pe 27 iunie, ridicând posibilitatea ca anunțul PS5 să coincidă cu aceasta.

Deși nu există o confirmare oficială, indiciile online sugerează o posibilă lansare a Palworld pe PS5 în viitorul apropiat. Fanii PlayStation ar trebui să fie atenți la anunțuri oficiale din partea Pocketpair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *