Zvonuri

Zvonuri despre dezvoltarea sequelului Sonic Frontiers de către Sega

Conform unor surse, Sega ar fi în procesul de dezvoltare a unei continuări directe a platformei 3D Sonic Frontiers din 2022, deși nu este sigur că va purta numele Sonic Frontiers 2.

De la lansarea Sonic Frontiers, Sega a sugerat că viitoarele jocuri din franciză vor extinde conceptele de open-world introduse în acest titlu. Având în vedere succesul Sonic Frontiers, este probabil că compania își va menține aceste planuri. Conform cunoscutului leaker Daniel Richtman, Sonic Frontiers 2 este în dezvoltare. De asemenea, un alt leaker de încredere al Sega, Midori, a confirmat zvonurile, precizând că, deși jocul va continua stilul și structura de joc ale Sonic Frontiers, nu este sigur că va fi denumit Sonic Frontiers 2. De exemplu, titlul original Sonic Frontiers a fost inițial denumit Sonic Rangers.

Este încă neclar când Sega va face un anunț oficial în acest sens, deoarece compania are deja multiple proiecte legate de Sonic în dezvoltare. Sonic X Shadow Generations este programat să fie lansat în această toamnă, iar filmul Sonic the Hedgehog 3, care îl va avea pe Keanu Reeves în rolul lui Shadow the Hedgehog, urmează să fie lansat în decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *