Zvonuri

Zvonuri despre Assassin’s Creed Infinity: magazin de cosmetice și battle pass

Au apărut noi detalii despre hub-ul planificat de Ubisoft pentru franciza Assassin’s Creed, denumit Assassin’s Creed Infinity, sugerând că acesta va include diverse caracteristici interesante, inclusiv un magazin de cosmetice și Pase de luptă cu accent pe narațiune.

Potrivit unui raport recent de la Tom Henderson de la Insider Gaming, Assassin’s Creed Infinity va fi lansat în aceeași zi cu Assassin’s Creed Codename Red și va acționa ca un centru de poveste modern pentru titlurile viitoare din serie. Imaginile văzute de Insider Gaming arată că jucătorii vor putea trece direct de la hub-ul Assassin’s Creed Infinity în jocuri individuale, cum ar fi Assassin’s Creed Codename Red, fără a fi nevoie să înceapă jocul separat.

De asemenea, se pare că Assassin’s Creed Infinity va servi ca hub pentru alte titluri din franciză, precum Assassin’s Creed Codename Hexe și Assassin’s Creed Invictus. Acesta va oferi, de asemenea, un magazin de articole cosmetice numit The Exchange, unde jucătorii vor putea achiziționa articole cosmetice pentru protagoniștii din Assassin’s Creed Codename Red, Naoe și Yasuke.

În plus, se anticipă că jucătorii vor putea participa la proiecte prin intermediul Assassin’s Creed Infinity, care vor funcționa ca Pase de luptă bazate pe narațiuni, oferind recompense cosmetice pentru protagoniștii din Assassin’s Creed Codename Red. Se preconizează că vor fi adăugate mai multe proiecte în Assassin’s Creed Infinity de-a lungul timpului.

Aceste dezvăluiri despre Assassin’s Creed Infinity reflectă ambițiile de servicii live ale Ubisoft, cu planuri de a lansa un titlu principal Assassin’s Creed la fiecare doi ani, în timp ce anii intermediari vor fi completați cu DLC-uri și titluri mai mici. De exemplu, în timp ce Assassin’s Creed Codename Red este programat să apară la sfârșitul acestui an, Assassin’s Creed Invictus, orientat exclusiv spre multiplayer, este prevăzut pentru 2025, iar Hexe este estimat să fie lansat în 2026.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *