Știri

Zero Build din Fortnite rămâne în joc: noi detalii de la leakeri

În ultima vreme, există multe discuții și zvonuri cu privire la revenirea la Capitolul Unu în Fortnite, iar mulți jucători erau îngrijorați că modul Zero Build ar putea fi abandonat. Cu toate acestea, leakerii au venit cu asigurări care vor aduce liniștea fanilor, afirmând că Zero Build va continua să fie jucabil în Chapter One Season Five.

Aceste asigurări vin de la Shiina, care a dezvăluit că Zero Build va continua să existe și în sezonul următor din Fortnite. Epic Games a reînnoit harta originală Battle Royale și a adăugat linii de tiroliană în întreaga hartă, asigurând astfel o experiență lipsită de probleme pentru jucătorii care se bucură de modul Zero Build.

Zero Build va păstra aceleași caracteristici în sezonul următor, inclusiv mecanica de mișcare, potrivit lui Shiina. Aceste caracteristici au devenit parte integrantă a jocului, iar eliminarea lor ar fi dezamăgit mulți jucători.

Mulți jucători visează să se întoarcă la harta originală a lui Fortnite, cu locuri precum Greasy Grove, Lucky Landing, Retail Row, Risky Reels și Tilted Towers în atenție. Cu Zero Build încorporat, aceștia pot redescoperi aceste locuri cu o nouă perspectivă.

În plus, există zvonuri că toate armele originale din Battle Royale vor reveni în sezonul următor. Asta înseamnă că nu vor exista puști de asalt sau upgrade-uri, aducând un strop de nostalgia jocurilor mai simple.

Lansarea Capitolului Unu Sezonul Cinci este programată să aibă loc după încheierea sezonului actual din Fortnite. Atunci, se va confirma dacă Zero Build va continua să fie o opțiune pentru jucători, dar semnele actuale indică că acest mod iubit nu va dispărea curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *