Știri

Zenless Zone Zero deschide preînregistrarea globală pe PS5, PC, iOS și Android

Marca globală de divertisment interactiv HoYoverse a anunțat că preînregistrările globale pentru Zenless Zone Zero s-au deschis oficial pe PlayStation™Store, Google Play, App Store și Epic Store. Jucătorii din întreaga lume pot acum să se înregistreze și să primească recompense bogate în joc la lansarea oficială.

Zenless Zone Zero este un ARPG urban fantasy în care civilizația contemporană a fost distrusă de o calamitate cunoscută sub numele de „Hollows”. În mijlocul acestei catastrofe, New Eridu, ultima metropolă care a supraviețuit apocalipsei, s-a ridicat împotriva șanselor și își folosește resursele pentru a lupta împotriva Hollows. Jucătorii preiau rolul unui Proxy, profesioniști specializați în navigarea Hollows, și se lansează într-o aventură pentru a explora, lupta și dezvălui misterele acestei lumi.

Jucătorii pot merge acum la PlayStation™Store și Epic Store pentru a lista dorințe Zenless Zone Zero sau se pot preînregistra pentru joc pe Google Play, App Store și site-ul oficial. Pentru mai multe informații despre campania de preînregistrare și data de lansare globală, urmăriți @ZZZ_EN pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *