Știri

Zenless Zone Zero – anunțul celui de-al doilea test beta închis

HoYoverse, brandul global de divertisment interactiv, a adus o veste entuziasmantă pentru fanii jocurilor cu anunțul celui de-al doilea test beta închis pentru ARPG-ul său foarte anticipat, “Zenless Zone Zero”. Această etapă, cunoscută sub denumirea de “Equalizing Test”, aduce o serie de modificări și actualizări de conținut care vor captiva jucătorii.

În “Zenless Zone Zero,” o poveste urbană fantasy surprinzătoare, civilizația contemporană a fost devastată de un dezastru supranatural numit Hollows. În mijlocul acestui haos, orașul New Eridu a devenit ultima redută a omenirii, folosind tehnologie avansată pentru a lupta împotriva amenințării Hollows. Jucătorii preiau rolul unui Proxy, specializat în explorarea Hollows și își vor alătura unui grup de însoțitori unici într-o aventură pentru a înfrunta inamici necunoscuți și pentru a dezvălui misterele New Eridu.

În acest al doilea test beta închis, jucătorii vor avea oportunitatea de a explora un nou capitol al poveștii, concentrat pe Belobog Heavy Industries, o facțiune majoră din joc. De asemenea, vor avea acces la mecanisme de joc urban captivante, precum rețeaua proxy Inter-Knot, misiuni neobișnuite și jocuri arcade distractive cu prietenii sau animalele de companie. De asemenea, orașul New Eridu a fost revizuit și modernizat, oferind o experiență vizuală îmbunătățită.

“Zenless Zone Zero” se remarcă și prin stilul său unic de artă și designul muzical, care contribuie la o imersiune audio-vizuală captivantă. Jocul oferă o experiență de luptă palpitantă, cu animații îmbunătățite și un mecanism “Perfect Assist” care face jocul mai accesibil pentru toți jucătorii, de la cei noi veniți la cei experimentați. De asemenea, jocul introduce un mod de provocare nou dezvoltat, “Hollow Zero,” care promite să satisfacă așteptările jucătorilor pasionați de acțiune.

Înscrierea pentru testul beta închis este acum disponibilă pe site-ul oficial: zenless.hoyoverse.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *