Știri

YJM Games deschide preînregistrarea pentru „Kingdom: The Blood” dezvoltat de Action Square

YJM Games a anunțat începutul perioadei de preînregistrare pentru jocul “Kingdom: The Blood”, dezvoltat de echipa Action Square Team Mago. Această perioadă de preînregistrare va dura o lună, iar utilizatorii pot să-și exprime interesul pe platforme precum Google Play, App Store, One Store și Galaxy Store.

În paralel, YJM Games a dezvăluit și videoclipuri noi pe noul lor site web, oferind o privire asupra gameplay-ului. Aceste videoclipuri evidențiază scene dinamice de luptă în apropiere, prezentând acțiunea plină de viață specifică titlurilor Action Square. Imaginile arată lupte strânse și intense cu săbii tradiționale împotriva hordelor de zombi.

Kang Hyung-seok, producătorul-șef de la Team Mago de la Action Square Studio, a declarat: „În acest nou videoclip, puteți experimenta un RPG de acțiune viu, cu scene unice de luptă în apropiere, care sunt exclusive pentru „Regatul: Sângele”. Prin feedback-ul primit de la mulți utilizatori în timpul testelor beta închise și testelor de redare interne, am îmbunătățit semnificativ calitatea jocului. Așteptăm cu nerăbdare lansarea!”

În plus, „Kingdom: The Blood” va avea o versiune demo disponibilă pe Steam Next Fest și Google Play pentru o săptămână, începând de astăzi, pentru teste finale înainte de lansarea oficială. Echipa YJM Games și Action Square urmează să îmbunătățească jocul, având în vedere feedback-ul primit în timpul acestui test. Obiectivul este de a oferi o experiență de utilizare optimă și o interfață consistentă pentru jucătorii de pe dispozitive mobile și computere înainte de lansarea versiunii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *