Știri

XSEED Games va publica The Big Catch pentru PC Windows, un demo gratuit este acum disponibil pe Steam

În cadrul IGN Live Preshow, XSEED Games, cunoscut pentru publicarea de titluri independente, a anunțat că va publica The Big Catch, un platformer 3D axat pe mișcare, pentru PC Windows. Jocul, dezvoltat de Filet Group și programat pentru lansare în 2025, va fi disponibil global prin intermediul platformei Steam. Pentru a oferi o primă impresie jucătorilor, un demo gratuit este deja disponibil pentru descărcare pe Steam ca parte a IGN Summer of Gaming.

The Big Catch își găsește inspirația în titlurile din a 5-a și a 6-a generație de console și urmărește o poveste ambițioasă în care jucătorii preiau rolul pescarului acrobatic Caster. El și ruda sa, Tackle, călătoresc prin deșerturile vaste și sterile în căutarea de ingrediente pentru restaurantul The Big Catch al misteriosului Chef Leurre. Cu toate acestea, călătoria lor îi aduce în contact cu hoți, ființe misterioase și monștri străvechi, descoperind secrete îngropate și istorii nespuse ale lumii.

Jocul promite o experiență de explorare și acțiune fluidă, bazată pe abilități, care amintește de platformele 3D ale generațiilor anterioare. Utilizând mișcări precum alergarea, cățărarea, măcinarea și înotul, jucătorii vor traversa diferitele regiuni ale deșertului, rezolvând puzzle-uri și descoperind comori ascunse.

Kenji Hosoi, vicepreședinte executiv la XSEED Games, a exprimat entuziasmul echipei față de colaborarea cu Filet Group, subliniind că The Big Catch reprezintă o îmbinare perfectă între designul retro și modern. Quade Zaban, președinte și CEO al Filet Group, a subliniat importanța parteneriatului și a transmis încrederea în abilitatea echipei de a captura spiritul jocurilor preferate din trecut.

Cu o atmosferă nostalgică, o poveste captivantă și o explorare plină de acțiune, The Big Catch promite să ofere o experiență memorabilă pentru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *