Știri

XSEED Games anunță Potionomics: Masterwork Edition pentru toamna lui 2024

XSEED Games, cunoscut pentru publicarea de jocuri independente de succes, anunță cu entuziasm lansarea Potionomics: Masterwork Edition, un port extins al simulatorului de magazin magic dezvoltat de Voracious Games. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch™, PlayStation®5 și consolele Xbox Series X|S în toamna anului 2024.

Potionomics: Masterwork Edition va aduce toate actualizările și îmbunătățirile post-lansare lansate până în prezent, plus noi caracteristici precum interpretare vocală, mod Endless și niveluri de dificultate suplimentare.

De asemenea, XSEED Games a anunțat un set fizic limitat de cutie pentru Potionomics: Masterwork Edition, care va fi disponibil pentru precomandă în curând. Setul va include o copie a jocului, o carte de artă digitală originală, coloana sonoră pe două discuri și un set de cărți de schimb cu ilustrații de personaje noi.

Potionomics: Masterwork Edition îți permite să intri în lumea steampunk și întunecată a Rafta, unde vei juca în rolul lui Sylvia, un producător de poțiuni începător. Trebuie să produci și să vinzi cele mai bune poțiuni, gestionând stresul și negociind cu clienții, inclusiv aventurierii și alți comercianți.

Jocul oferă o varietate de caracteristici, inclusiv gestionarea resurselor, personalizarea personajului și explorarea subteranului plin de puzzle-uri și inamici. Indiferent dacă ești un vânzător de vrăji sau un producător de poțiuni novice, Potionomics: Masterwork Edition îți va oferi o experiență captivantă în economia vibrantă a lui Rafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *