Știri

XDefiant sugerează adăugarea unei noi facțiuni Rainbow Six, alimentând speculațiile despre apropierea lansării

Comunitatea XDefiant este din nou în extaz, de data aceasta, datorită unui indiciu oficial despre posibila dată de lansare a jocului mult așteptat și amânat repetat.

Pagina de recompense pentru XDefiant de pe Ubisoft Connect a dezvăluit detalii despre viitorul sezon 1 al jocului, inclusiv o nouă facțiune inspirată din universul Rainbow Six. Această veste a stârnit speculații că lansarea jocului ar putea fi iminentă, alimentând entuziasmul fanilor.

Potrivit informațiilor prezentate, sezonul unu va introduce operatorii Team Rainbow ai GSK (Comandamentul Protecției Frontierei), care își folosesc antrenamentul împotriva terorismului pentru a-și contracara inamicii. Acești operatori vor aduce cu ei abilități speciale, precum implementarea sârmei ghimpate electrificate și utilizarea sistemului lor de apărare activă.

Cu această nouă facțiune, mulți cred că data lansării se apropie, iar unele zvonuri indică luna martie ca posibil moment al debutului. Această anticipare este întărită și de informațiile dintr-un document al investitorilor Ubisoft, care menționează lansarea sezonului zero al XDefiant înainte de sfârșitul lunii martie.

Inițial programat pentru lansare la sfârșitul verii anului 2023, XDefiant a întâmpinat întârzieri din cauza problemelor tehnice. Cu toate acestea, apariția acestei noi facțiuni și a altor adăugiri recente indică faptul că lansarea ar putea fi în curând o realitate pentru fanii FPS-urilor multiplayer.

Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări, deoarece XDefiant ar putea fi gata să intre pe scena shooterelor multiplayer în curând.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *