Zvonuri

XDefiant se confruntă cu întârzieri în dezvoltare, în timp ce Ubisoft încearcă să imite Call of Duty

Dezvoltarea jocului multiplayer de tip shooter, XDefiant, este în prezent afectată de întârzieri, iar directorii de la Ubisoft sunt acuzați că încearcă să-l transforme într-o copie a seriei Call of Duty.

Potrivit unor informații furnizate de Tom Henderson de la Insider Gaming, întârzierile jocului sunt rezultatul problemelor de dezvoltare legate de eforturile directorilor Ubisoft de a-l face să semene cât mai mult posibil cu Call of Duty. Echipa de dezvoltare a jocului ar fi devenit tot mai frustrată din cauza insistenței superioarelor de a adăuga elemente inutile, încercând să urmeze modelul popularului shooter.

Chiar dacă au avut loc recent teste majore de joc și se planifică o altă sesiune deschisă în viitorul apropiat, jocul se află încă la câteva luni distanță de lansare, conform lui Henderson. Ubisoft pare să fie nesigură cu privire la data de lansare a jocului.

În timp ce producătorul executiv Mark Rubin a negat că întârzierile ar fi legate de adăugarea de noi funcții și a respins acuzațiile că XDefiant încearcă să imite Call of Duty, există îngrijorări că transparența oferită de Ubisoft poate să nu reflecte în totalitate realitatea din spatele scenei.

Aceste probleme ridicate în legătură cu dezvoltarea lui XDefiant arată că proiectul se confruntă cu provocări semnificative, iar fanii ar putea trebui să aștepte mai mult decât se așteptau inițial pentru a pune mâna pe acest nou titlu multiplayer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *