Știri

XDefiant doboară recorduri pentru Ubisoft, atingând un milion de utilizatori în timp record

XDefiant a doborât recorduri pentru Ubisoft, atingând un milion de utilizatori în timp record și semnalând un început puternic pentru succesul viitor al jocului. În ciuda problemelor de server, XDefiant a atras peste 500.000 de utilizatori concurenți în ziua lansării, demonstrând popularitatea și potențialul jocului.

Potrivit unor surse din interior, XDefiant a devenit cel mai rapid joc Ubisoft care a ajuns vreodată la un milion de utilizatori unici. La 48 de ore de la lansare, jocul a atins un număr și mai impresionant de jucători, pe măsură ce Ubisoft caută să mențină succesul celui mai nou hit al său.

Încă de la anunț, XDefiant a fost poziționat de mulți ca un concurent al jocului Call of Duty datorită asemănării sale cu titlurile CoD de la începutul secolului 21. Cu toate acestea, XDefiant a introdus o serie de caracteristici care îl diferențiază de franciza megalitică a Activision, cum ar fi abilitățile de facțiune, un sistem de mișcare modern și decizia surprinzătoare de a renunța la matchmaking-ul bazat pe abilități. Deși XDefiant are încă un drum lung de parcurs dacă intenționează să provoace supremația CoD în gen, debutul său a fost unul fantastic.

În ciuda succesului său impresionant, unii jucători au fost frustrați de viteza de progresie la nivelul de armă din joc. Totuși, Ubisoft a abordat aceste probleme și a lansat deja o primă actualizare care include diverse remedieri pentru zona de antrenament, netcode și alte probleme de joc.

În plus, un dezvoltator senior XDefiant a confirmat că un patch de înregistrare a succesului este în lucru, deși nu a fost specificată o fereastră de lansare pentru această actualizare. Jocul este setat să primească o actualizare majoră a sezonului 1 în această vară, posibil pe 2 iulie, imediat după încheierea presezonului de șase săptămâni.

În ciuda problemelor inițiale, XDefiant a fost bine primit atât de comunitatea de jucători, cât și de personalitățile din industrie. Titlurile FPS în stil arena AAA au fost lansări rare în ultimii ani, parțial datorită popularității masive a formatului battle royale, dar XDefiant pare să se transforme într-o poveste de succes remarcabilă pentru acest subgen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *