Știri

XDefiant anulează lansarea din 2023 din cauza problemelor

Fanii așteptau cu nerăbdare lansarea jocului XDefiant în 2023, dar visurile lor au fost spulberate după ce producătorul executiv Mark Rubin a dezvăluit probleme semnificative cu sistemul de party și codul de rețea al jocului.

Mark Rubin a oferit o actualizare asupra stadiului dezvoltării jocului într-un tweet din 5 decembrie, confirmând că echipa XDefiant a întâmpinat dificultăți cu sistemul de party, o funcționalitate esențială pentru jocurile multiplayer. Defectarea acestei funcții în cazul invitațiilor jucătorilor de pe alte console a determinat echipa să caute soluții alternative din alte titluri Ubisoft, pentru a asigura o experiență completă pentru jucători.

În plus, problemele cu codul de rețea al jocului au fost evidențiate de Rubin ca o “bucată critică” în software-ul de securitate XDefiant, menit să detecteze hackerii. Această problemă a dus la fluctuații ale cadrelor, afectând astfel stabilitatea jocului. Echipa lucrează și la trecerea la infrastructura serverului Linux, având în vedere o ultimă problemă de rezolvat pentru asigurarea stabilității serverului.

Cu toate aceste dificultăți, echipa XDefiant a decis să amâne lansarea, având în vedere și perioada de concediu pentru sărbători. Rubin a asigurat că vor reveni cu teste amănunțite, remedierea erorilor și pregătirea pentru lansare, dar fără a furniza o dată precisă.

Această întârziere vine după multiplele amânări anterioare ale lansării, începând cu vară și până în octombrie, din cauza diverselor probleme întâmpinate în timpul testelor beta. Cu concurența puternică din partea altor titluri populare, cum ar fi Call of Duty, și cu interesul jucătorilor în scădere, XDefiant se confruntă cu provocări semnificative în păstrarea și captarea audienței atunci când va fi lansat.

Întrebarea rămâne dacă jocul va reuși să își recâștige popularitatea și să atragă atenția într-o piață aglomerată a jocurilor FPS. Doar timpul va dezvălui dacă XDefiant va fi capabil să facă acest salt și să ofere o experiență cu adevărat revoluționară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *