Știri

Xbox va anunța știri importante prin podcastul de joi

După mai bine de o săptămână de zvonuri care au stârnit interesul comunității Xbox cu privire la viitorul consolei și al jocurilor sale exclusive, compania este pregătită să clarifice lucrurile cu privire la ceea ce urmează. Contul de Twitter Xbox a postat astăzi că va lansa o ediție specială a podcastului oficial Xbox joi, 15 februarie, la 15:00 ET. Episodul va fi găzduit de Phil Spencer (CEO Microsoft Gaming), Sarah Bond (Președinte Xbox) și Matt Booty (Șeful Xbox Game Studios). Cei trei vor împărtăși „actualizări despre afacerea Xbox”.

Acest lucru vine după ce Phil Spencer a declarat săptămâna trecută că compania va organiza un fel de eveniment de actualizare a afacerii care ar lumina „viziunea noastră pentru viitorul Xbox”. Mulți au presupus că acest lucru va veni sub forma unui fel de spectacol live, dar nu pare să fie cazul. Ne-am aștepta ca veștile bune să fie împărtășite cât mai larg posibil, iar un podcast nu dă acest tip de încredere în această veste „bună”. Având în vedere, totuși, că răspunsul la zvonurile conform cărora jocurile exclusiv Xbox ar putea veni pe platformele rivale a fost mai puțin decât pozitiv de la o mare parte a bazei de fani Xbox, nu este greu de înțeles de ce compania ar putea să nu vrea să retragă toate se oprește pentru asta, oricare ar fi știrile.

Este de remarcat faptul că data de difuzare a podcastului este la câteva ore după ora obișnuită de difuzare a Nintendo Directs, într-o zi în care se zvonește că va avea loc un Nintendo Direct. Dacă se anunță într-adevăr unul, ar da credință zvonului că jocurile Xbox (cum ar fi zvonurile anterior Hi-Fi Rush) vor fi lansate pe Switch. Dacă Nintendo Direct dezvăluie că Hi-Fi Rush sau alte jocuri care anterior exclusiv platformei Microsoft vor veni pe Switch, atunci Xbox va dori să clarifice modul în care acest lucru se leagă de planurile companiei de viitor. În prezent, se zvonește că o serie de jocuri Xbox vor veni pe platformele rivale, inclusiv titluri mari la orizont precum Senua’s Saga și Indiana Jones and the Great Circle. Puteți verifica fiecare joc despre zvonuri care vine pe alte console în rezumatul nostru.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *