Știri

Xbox testează noua funcție de tablou de bord

Xbox testează o actualizare care promite să aducă mai multă personalizare și flexibilitate utilizatorilor de pe Xbox Series X și S. Noua funcție permite utilizatorilor să combine fundalurile dinamice cu arta statică a jocului pe tabloul de bord, oferind o experiență mai fluidă și mai captivantă.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestei actualizări este posibilitatea de a avea arta jocului ca fundal atunci când treceți cu mouse-ul peste titlurile, îmbinând astfel fundalurile dinamice cu arta statică pentru o experiență perfectă. Aceasta aduce un nivel suplimentar de imersiune și personalizare pentru utilizatorii Xbox.

Dezvoltatorul, Microsoft, testează această actualizare, iar așteptările sunt ridicate în rândul comunității Xbox cu privire la lansarea sa. Există speculații că actualizarea ar putea fi lansată separat sau ca parte a unei actualizări mai mari a interfeței Xbox.

În plus, pe măsură ce se speculează despre o posibilă console portabilă Xbox, această actualizare ar putea fi un pas în direcția potrivită pentru îmbunătățirea experienței de joc pe mai multe platforme.

Cu toate acestea, încă există preocupări cu privire la abundența de reclame în tabloul de bord Xbox, iar mulți utilizatori speră că Microsoft va reduce aceste reclame pentru a face loc pentru funcții mai utile.

Pe măsură ce continuă lansarea unor jocuri importante precum Senua’s Saga: Hellblade 2, Indiana Jones and the Great Circle și Avowed, fanii Xbox pot anticipa o experiență de fundal mai fluidă și mai personalizată pentru fiecare dintre aceste titluri, îmbinând fundalurile dinamice cu arta jocului.

Cu toate că nu se știe încă exact când va fi lansată această actualizare, se poate spera că va aduce mai multă inovație și flexibilitate în experiența utilizatorului pe consolele Xbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *