Știri

Xbox Partner Preview dezvăluie noi jocuri și trailere pe 6 martie

Microsoft promite “mai mult de o duzină de trailere noi pe parcursul unei transmisii de 30 de minute”, cu o gamă care include Capcom, EA și multe altele.

La începutul acestui an, Xbox Developer Direct de la Microsoft a revenit cu a doua ediție și, de asemenea, Xbox Partner Preview, orientat către terți, revine pentru un bis. Compania a anunțat o previzualizare a partenerului Xbox, concentrată pentru sfârșitul acestei săptămâni, miercuri, 6 martie, la ora 10:00 PT.

Prezentarea va avea o durată de aproximativ 30 de minute și va prezenta peste o duzină de trailere noi, cu o gamă care include Capcom, EA și Nexon. Mai exact, în ceea ce privește Capcom, vom vedea în sfârșit filmări ale jocului cu titlul de acțiune misterios Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, care a fost anunțat anul trecut.

Între timp, EA va aduce un nou trailer pentru următorul său indie EA Originals, titlul Metroidvania cu derulare laterală Tales of Kenzera: Zau, cu narațiunea regizorului Abubakar Salim care oferă detalii despre luptă și traversare. De asemenea, este confirmat un trailer pentru The First Berserker: Khazan de la Nexon.

Microsoft promite “fără bibelouri” și un accent complet pe “noi dezvăluiri de jocuri, anunțuri despre data lansării și gameplay-uri proaspete din jocurile viitoare”, care vor fi însoțite de detalii din culise de la dezvoltatori prin postări Xbox Wire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *