Zvonuri

Xbox lucrează la un dispozitiv portabil „complet nativ”

Un nou raport sugerează că Xbox este interesat să intre pe piața handheld-urilor, lucrând la un dispozitiv „complet nativ” care ar putea rivaliza cu popularul Nintendo Switch.

În timp ce anul trecut Sony a lansat PlayStation Portal, un handheld bazat pe cloud, Xbox pare să adopte o abordare diferită, concentrându-se pe un dispozitiv portabil care să ofere o experiență de gaming „complet nativă”.

Potrivit unor informații dezvăluite în cadrul podcastului Xbox Two, se pare că Xbox are prototipuri portabile în lucru. Jez Corden, vorbind în cadrul podcastului, a clarificat că aceste prototipuri sunt noi și nu sunt versiuni vechi care au fost în lucru anterior. De asemenea, a subliniat faptul că acesta nu este un handheld bazat pe cloud, ci un dispozitiv „complet nativ” Xbox.

Deși există prototipuri în lucru, nu există nicio garanție că acest proiect va fi finalizat și lansat pe piață. Cu toate acestea, o consolă portabilă Xbox ar fi în linie cu strategia generală a Microsoft de a face jocurile sale disponibile pe cât mai multe platforme posibil.

Având în vedere succesul înregistrat de alte dispozitive portabile, precum Steam Deck, și interesul crescut pentru servicii de abonament la jocuri, cum ar fi Xbox Game Pass, un handheld Xbox ar putea atrage atenția jucătorilor.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă acest proiect se va concretiza și când ar putea fi lansat pe piață. Fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații și detalii oficiale din partea Xbox în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *