Știri

Xbox lansează cinci noi fundaluri dinamice, inclusiv unul impresionant cu tematică Cyberpunk 2077

Xbox își îmbogățește oferta de personalizare pentru utilizatori, adăugând 5 noi fundaluri dinamice, printre care se remarcă unul cu tematică Cyberpunk 2077. Aceste fundaluri, disponibile exclusiv pentru posesorii de Xbox Series X și Series S, oferă un plus de dinamism ecranelor de start.

Inițial introduse în 2020, fundalurile dinamice au devenit o caracteristică apreciată de comunitatea de utilizatori Xbox. Cu adăugarea celor 5 noi opțiuni, selecția totală ajunge la 48 de fundaluri, care variază de la teme Xbox la cele inspirate din jocuri precum EA Sports FC 24, EA Sports PGA Tour, F1 23, Super Mega Baseball 4 și, cel mai notabil, Cyberpunk 2077.

Fundalul Cyberpunk 2077 impresionează cu prezentarea protagonistului V pe fundalul vibrant al Night City, având elemente dinamice cum ar fi vehiculele zburătoare și panourile publicitare în mișcare. Comunitatea Xbox apreciază acest nou adăugiri, afirmând că fundalul dinamic Cyberpunk 2077 se situează printre cele mai reușite până în prezent.

Aceste fundaluri dinamice aduc o notă proaspătă de creativitate și divertisment la experiența utilizatorilor Xbox Series X și Series S, îmbunătățind aspectul tabloului de bord și oferind o varietate de opțiuni pentru personalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *