Știri

Xbox Games Showcase a fost anunțat pentru iunie cu prezentarea noului Call of Duty

Microsoft pregătește terenul pentru un eveniment deosebit de așteptat în lumea jocurilor video, anunțând un Xbox Games Showcase programat pentru data de 9 iunie. Acest eveniment online va fi prima oară când se va prezenta un portofoliu extins de jocuri de la Activision Blizzard, Bethesda și Xbox Game Studios, și este așteptat cu mare interes de către comunitatea de gameri. Cu o transmisie live pe platformele Twitch, YouTube și Facebook, evenimentul promite să ofere o privire amplă asupra viitorului jocurilor video.

În plus, în cadrul acestui eveniment, Microsoft va lansa un nou trailer teaser pentru un joc complet nou, iar observatorii au speculat că acesta ar putea fi următorul titlu din seria Call of Duty. Un indiciu subtil din imaginea teaserului, care prezintă un câine cu trei capete peste o bancnotă în dolari americani, sugerează o legătură posibilă cu celebrul univers al seriei de jocuri.

Conform rapoartelor, acest nou titlu ar putea fi dezvoltat de către studioul Treyarch, cunoscut pentru seria de succes Black Ops din cadrul francizei Call of Duty. Această speculație este întărită de faptul că 2024 este anul în care ar reveni rândul acestui studiu să lanseze un nou joc din seria Call of Duty. Deși detalii concrete despre povestea și setările noului joc rămân sub incertitudine, zvonurile indică o posibilă revenire în Războiul din Golf din anii ’90, fapt ce ar aduce un aer proaspăt și interesant în cadrul seriei.

Cu o strategie de marketing subtilă, dar intrigantă, Microsoft și Activision Blizzard pregătesc terenul pentru un eveniment deosebit de anticipat. Fanii vor trebui să rămână cu ochii pe evenimentele ce vor urma în săptămânile ce preced evenimentul, deoarece se anunță a fi o prezentare plină de surprize și revelații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *