Știri

Xbox Game Pass Ultimate adaugă noi avantaje pentru iunie 2024

Xbox Game Pass Ultimate continuă să ofere beneficii interesante și gratuități pentru jocurile de top în fiecare lună în 2024. În luna iunie, membrii pot revendica articole exclusive din joc pentru titluri populare free-to-play precum PUBG și MultiVersus. Asigurați-vă că profitați de avantajele lui mai, cum ar fi pachetul Ebon Flintlock de la Sea of Thieves, înainte de expirare, împreună cu o ofertă Discord Nitro de trei luni.

Lunar, Xbox Game Pass Ultimate oferă membrilor beneficii noi și exclusive pentru cele mai bune jocuri ale anului, iar iunie nu face excepție. Până acum, în 2024, Xbox Game Pass Ultimate a primit câteva titluri îndrăgite, inclusiv Resident Evil 2, NBA 2K24, The Quarry și Fallout 4. De asemenea, Xbox a oferit avantaje precum o probă gratuită de 30 de zile a Paramount+, un pachet de pornire online Final Fantasy 14 și un kit de teren pentru sezonul 7 Battlefield 2042 în ultimele câteva luni. În luna iunie, Xbox încearcă să adauge la catalogul său în continuă creștere prin introducerea de bonusuri pentru unele dintre cele mai bune titluri free-to-play ale sale.

Serviciul de abonament pe niveluri Microsoft introduce de obicei noi avantaje pentru abonații săi Ultimate-tier la începutul fiecărei luni, dar nu este nemaivăzut că gratuități suplimentare sunt lansate sporadic pe parcursul lunii. Xbox Game Pass îi va oferi membrilor diverse avantaje, care includ adesea articole gratuite în joc, costume, skinuri, arme, emoții și chiar mai mult conținut pentru a îmbunătăți experiența.

Unele dintre cele mai valoroase avantaje din această lună includ Pachetul MVP 1 pentru MultiVersus, care conține un Rare Sparkler Ringout și un Epic Clap Sticker Emote; Pachetul Exclusiv Survivor #2 pentru PUBG: Battlegrounds, care oferă cufere, chei și cupoane de contrabandă pentru Hunter; și pachetul Heatwave Havoc pentru Vigor, plin de produse cosmetice exclusive, arme, muniție și multe altele. Ultimele zile pentru a revendica aceste avantaje Game Pass sunt 17 iulie (PUBG), 22 iulie (MultiVersus) și 28 iulie (Vigor), așa că asigurați-vă că le luați înainte ca acestea să dispară.

Beneficii suplimentare Xbox Game Pass Ultimate disponibile acum

Toate aceste avantaje pot fi revendicate pe consolele Xbox din generația actuală sau pe aplicația Xbox pentru Windows 10, dar jucătorii ar trebui să se asigure că vor valorifica și beneficiile Xbox Game Pass din mai. Printre acestea se numără pachetul Sea of Thieves Ebon Flintlock, cele 500 de monede Minecraft gratuite ale Minecraft și pachetul Tenacity Naraka: Bladepoint. Acestea sunt disponibile până pe 17 iunie (Sea of Thieves), 4 iulie (Naraka) și 15 iunie (Minecraft).

În plus, permisul de expansiune de reîncărcare Persona 3 va fi disponibil până la 31 ianuarie 2025. Jucătorilor li se va oferi un set Persona 4 Golden EX BGM, un set Persona 5 Royal EX BGM, un costum Velvet și un set BGM și Episodul Aigis: The Answer DLC (lansare în septembrie 2024). Dar asta nu este tot, deoarece abonații Xbox Game Pass Ultimate pot revendica trei luni de Discord Nitro gratuit până pe 29 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *