Știri

Xbox Game Pass Core adaugă Superhot: Mind Control Delete, Deep Rock Galactic și Wreckfest în bibliotecă pe 23 aprilie

Abonații Xbox Game Pass Core au motive de bucurie în săptămâna ce urmează, deoarece serviciul de abonament se pregătește să aducă trei jocuri noi în biblioteca sa.

Pe data de 23 aprilie, Xbox Game Pass Core va fi îmbogățit cu trei noi titluri, printre care se numără Superhot: Mind Control Delete și Deep Rock Galactic.

Xbox Game Pass Core se remarcă prin concentrarea sa pe titlurile de primă mână Xbox, inclusiv jocuri indie de renume precum Celeste și Dead Cells, care sunt, de asemenea, incluse în bibliotecă.

Membrii de bază pot aștepta să vadă adăugări de jocuri terțești mai mari în viitor, în timp ce noile jocuri sunt introduse la fiecare două luni.

Superhot: Mind Control Delete, continuarea apreciatului shooter indie cu manipularea timpului, va fi una dintre cele trei adiții. Jocul oferă o experiență intensă la persoana întâi, care îndoaie timpul, fiind o alegere obligatorie pentru fanii acestui gen.

De asemenea, abonații se pot bucura de Deep Rock Galactic, un joc de acțiune minier în cooperare, care oferă o experiență captivantă de explorare și luptă împotriva hordelor de inamici în mediul subteran.

În plus, Wreckfest, un joc de curse haotic, care încurajează distrugerea mașinilor, va fi disponibil pentru a completa selecția de jocuri noi.

Pe măsură ce Xbox Game Pass Core continuă să își extindă biblioteca cu noi titluri, abonații pot aștepta cu nerăbdare să descopere ce alte jocuri interesante vor fi adăugate în viitorul apropiat. Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări și anunțuri pe canalele oficiale Xbox.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *