Știri

Xbox Game Pass confirmă mai multe jocuri pentru octombrie 2023, inclusiv jocul major de groază

Xbox Game Pass a dezvăluit lista completă a jocurilor care vor fi disponibile la sfârșitul lunii octombrie 2023, iar printre ele se numără și un titlu horror potrivit pentru sezonul de Halloween.

Xbox Game Pass a confirmat “valul 2” de jocuri pentru octombrie 2023, iar majoritatea au fost dezvăluite anterior. Cu toate acestea, două jocuri noi au fost adăugate la listă, printre care și remake-ul apreciat Dead Space. Acest joc va fi disponibil pe Xbox Game Pass (prin intermediul EA Play) începând cu data de 26 octombrie, exact în preajma Halloween-ului.

Remake-ul Dead Space a primit laude atât din partea fanilor, cât și a criticilor la începutul acestui an, ceea ce este o realizare notabilă, având în vedere că a adus modificări semnificative față de jocul original. A obținut recenzii “Mighty” pe site-ul agregat OpenCritic, cu o medie a notelor de 89, iar 97% dintre critici recomandă jocul. Fanii care au ratat jocul la lansare îl vor putea juca acum prin intermediul abonamentului Xbox Game Pass, cu mențiunea că jocul va fi disponibil pe serviciul de streaming în cloud, pe PC Game Pass și pe consolele Xbox Series X/S.

Celălalt joc nou adăugat pe Xbox Game Pass alături de Dead Space este F1 Manager 2023, care a fost lansat recent. Acest joc de management și curse sportive a apărut în august și include cele 23 de piste ale sezonului. Cu o lansare atât de apropiată de cea a lui Forza Motorsport pe Xbox Game Pass, aduce un plus de valoare serviciului.

Iată lista completă a jocurilor Xbox Game Pass pentru octombrie 2023:
Like A Dragon: Ishin! (Cloud, Console, and PC) – Today, October 17
F1 Manager 2023 (Cloud, Console, and PC) – October 19*
Cities: Skylines 2 (PC) – October 24
Dead Space (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) EA Play – October 26*
Frog Detective: The Entire Mystery (Cloud and Console) – October 26
Mineko’s Night Market (Cloud, Console, and PC) – October 26
Headbangers: Rhythm Royale (Cloud, Console, and PC) – October 31
Jusant (Cloud, Console, and PC) – October 31

Această listă variată de jocuri aduce un final puternic pentru luna octombrie, cu Dead Space acționând ca titlu de bază. Lansarea sa în preajma Halloween-ului este cu siguranță intenționată și aduce o notă festivă serviciului. În plus, Xbox Game Pass pregătește și mai multe jocuri pentru luna noiembrie, cum ar fi PlateUp!, Thirsty Suitors, Football Manager 2024, Dungeons 4, Like a Dragon Gaiden și Persona 5 Tactics.

Desigur, pentru a face loc noilor jocuri, unele titluri trebuie să părăsească Xbox Game Pass la sfârșitul lunii octombrie, printre acestea numărându-se Gunfire Reborn, Kill It with Fire, Persona 5 Royal, Signalis și Solasta: Crown of the Magister.

Abonații Xbox Game Pass primesc lunar o serie de jocuri noi, ceea ce face serviciul extrem de atractiv pentru pasionații de jocuri video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *