Știri

Xbox Game Pass confirmă 6 jocuri pentru octombrie 2023

Microsoft a dezvăluit șase jocuri care vor fi disponibile pentru abonații Xbox Game Pass în prima jumătate a lunii octombrie 2023. Această ofertă include titluri precum Gotham Knights și The Lamplighters League, care sunt deja disponibile, dar și unul dintre cele mai așteptate jocuri, Forza Motorsport, care se va alătura gamei din 10 octombrie.

Iată lista completă a jocurilor Xbox Game Pass pentru octombrie 2023:
Gotham Knights (Cloud/PC/Xbox Series X) – Disponibil acum
The Lamplighters League (Cloud/PC/Xbox Series X) – Disponibil acum
Warhammer 40,000: Darktide (Cloud/Xbox Series X) – 4 Octombrie
Forza Motorsport (Cloud/PC/Xbox Series X) – 10 Octombrie
From Space (Cloud/Consoles/PC) – 12 Octombrie
Like a Dragon: Ishin (Cloud/Consoles/PC) – 17 Octombrie

Cea mai anticipată lansare din această listă este cu siguranță Forza Motorsport, care va fi disponibil pe 10 octombrie. Cu grafică impresionantă și mecanici de conducere realiste, acest joc promite să fie o experiență de neuitat pentru fanii cursei.

Alte două jocuri interesante includ Warhammer 40.000: Darktide, care va fi disponibil pe 4 octombrie, și From Space, un joc twin-stick shooter care va fi disponibil pe 12 octombrie.

De asemenea, este important de menționat că Microsoft a anunțat că unele jocuri Xbox Game Pass vor fi disponibile în a doua jumătate a lunii octombrie, dar nu au fost specificate în acest anunț. Aceste jocuri includ Cities: Skylines 2, Mineko’s Night Market, Headbangers: Rhythm Royale și Jusant.

În același timp, abonații trebuie să fie conștienți că șase jocuri Xbox Game Pass vor fi eliminate din serviciu pe 15 octombrie. Este recomandat să le verifice și să profite de ele înainte să dispară din ofertă.