Știri

Xbox Game Pass anunță încă șase jocuri pentru februarie și martie 2024″

Microsoft a dezvăluit o serie de jocuri care vor fi disponibile pe Xbox Game Pass (consolă, computer și cloud) între acum și 5 martie, extinzându-se chiar și în martie. Între 22 februarie și 5 martie, abonații Xbox Game Pass vor putea să revendice 6 jocuri noi, cu unul dintre ele disponibil exclusiv pe platforma Cloud Gaming.

Recent, Xbox Game Pass a continuat să își îmbogățească biblioteca cu jocuri noi. Adăugările recente includ Tales of Arise și Return to Grace pe 20 februarie, încântând comunitatea cu varietatea lor și calitatea lor. Cu toate acestea, Microsoft nu încetează să aducă noi jocuri pentru abonații săi.

Printre noile adăugiri se numără Bluey: The Videogame, disponibil pe 22 februarie, Maneater și Madden NFL 24 (Cloud) pe 27 februarie, Indivisible pe 28 februarie, Space Engineers pe 29 februarie și Warhammer 40K: Boltgun pe 5 martie. Dintre acestea, Maneater și Indivisible se întorc în biblioteca Xbox Game Pass, oferind jucătorilor oportunitatea de a (re)descoperi aceste titluri.

De asemenea, Microsoft a confirmat că Diablo 4 va fi disponibil pe Xbox Game Pass începând cu 28 martie, anticipând cu nerăbdare interesul comunității pentru acest titlu mult așteptat.

Cu aceste noi adăugiri și cu planuri de viitor, cum ar fi lansarea lui Call of Duty 2024 pe Xbox Game Pass, este clar că serviciul are un viitor strălucit în față, continuând să ofere o varietate de jocuri pentru toate gusturile și preferințele jucătorilor. Pentru mai multe informații despre jocurile disponibile și viitoare, vizitați site-ul oficial al Xbox Game Pass și zona de presă a Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *