Știri

Xbox Game Pass adaugă exploziv în 2024 cu oferte incitante

Începând noul an cu dreptul, Xbox Game Pass livrează o serie captivantă de titluri pentru ianuarie 2024, satisfăcând diversele gusturi ale abonaților. Remake-ul apreciat Resident Evil 2 și Assassin’s Creed Valhalla sunt doar două dintre jocurile așteptate ce vor fi disponibile în această lună.

Microsoft își surprinde abonații cu opt jocuri variate în primele două săptămâni ale anului. Storm in a Teacup aduce o experiență tensionată și atmosferică în aventura horror la persoana întâi Close to the Sun, disponibilă deja. 4 ianuarie aduce Hell Let Loose, un shooter tactic la persoana întâi plasat în bătălii emblematice ale celui de-Al Doilea Război Mondial. Figment, un joc drăguț de acțiune și aventură, se alătură gamei pe 9 ianuarie.

Oferta continuă cu We Happy Few, un joc de aventură de supraviețuire de groază, și Super Mega Baseball 4, un simulator de arcade și baseball, ambele disponibile pe 11 ianuarie. Those Who Remain, thriller-ul de groază psihologică, va îngroșa rândurile pe 16 ianuarie.

Cu toate acestea, vedetele lunii sunt remake-ul Capcom Resident Evil 2 și Assassin’s Creed Valhalla de la Ubisoft. Ambii vor fi disponibili pe 9, respectiv, 16 ianuarie. Indiferent de preferințele tale, Xbox Game Pass îți oferă o modalitate incitantă de a începe 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *