Trailere

Xbox dezvăluie un controler de ciocolată comestibilă

Microsoft și Warner Bros. au pregătit o surpriză dulce pentru fanii Xbox – un Xbox Series X special conceput pentru a arăta ca un baton de ciocolată, însoțit de un controler Xbox comestibil de ciocolată învelit în folie de aur. Această ediție limitată, inspirată de universul lui Wonka, poate fi câștigată într-o loterie organizată de Xbox în perioada 13 noiembrie – 14 decembrie 2023.

Consola Xbox Series X, în formă de baton de ciocolată, vine cu un controler wireless funcțional de culoare visiniu și o replică de ciocolată 100%, acoperită în folie de aur. Participanții la tombolă vor avea șansa de a câștiga acest premiu dulce și exclusiv, iar fericitul câștigător va primi și cinci trufe de ciocolată cu nume unice, inspirate din lumea jocurilor, cum ar fi „Vânătoarea de realizări” și „Button Masher”.

În colaborare cu Warner Bros., Xbox aduce povestea lui Charlie și fabrica de ciocolată în lumea jocurilor video, pregătind terenul pentru viitorul muzical “Wonka”. Acest premiu în ediție limitată aduce un strop de magie ciocolată în comunitatea de jucători, oferind o experiență dulce și memorabilă.

Deși consola în sine nu este comestibilă, controlerul Xbox inclus poate fi savurat, oferind o experiență unică și delicioasă pentru norocosul posesor. În plus, cei care nu reușesc să câștige această ediție limitată pot continua să-și personalizeze propriile controlere Xbox cu Xbox Design Lab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *