Știri

Xbox dezvăluie seria Vapor de controlere și un controler ediție specială

Xbox a lansat o nouă serie de modele pentru controlerele sale, sub denumirea de “Vapor”, adăugând șase design-uri vibrante și captivante la colecția Xbox Design Lab. Aceste modele includ Dream Vapor, Cyber Vapor, Fire Vapor, Electric Vapor, Stormcloud Vapor și Nocturnal Vapor, fiecare având un design învolburat, multicolor.

În plus, Xbox a dezvăluit și un controler ediție specială, numit Dream Vapor, care vine cu un fundal dinamic exclusiv. Acest controler poate fi precomandat la prețul de 69,99 USD și va fi lansat pe 5 februarie. Designul Dream Vapor include culori roz moi pentru stick-uri, butoane, bare de protecție și d-pad, mânere laterale mov cauciucate și un fundal dinamic exclusiv cu nuanțe de roz și violet în mișcare subtilă.

Utilizatorii pot personaliza oricare dintre aceste modele în Xbox Design Lab, având opțiunea de a modifica mânerele, barele de protecție, declanșatoarele, butoanele ABXY, d-pad-ul și multe altele.

În plus față de seria Vapor, există speculații privind un controler Xbox complet nou, numit Sebile, care ar putea fi dezvăluit în această vară. Se așteaptă ca acest controler să integreze funcții precum feedback-ul haptic de precizie, asemănător cu cel al controlerului DualSense de la PlayStation.

Xbox continuă să ofere noutăți și inovații în domeniul controlerelor, captând atenția comunității de jucători și ridicând nivelul experienței de gaming pentru utilizatorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *