Știri

Xbox Developer_Direct ’24 anunțat pentru 18 ianuarie

Următorul episod al Xbox Developer_Direct este setat să aibă loc pe 18 ianuarie la ora 12 PM PT/3 PM ET, promițând o privire înăuntrul lumii unor titluri de top destinate Xbox Series X/S, PC și Game Pass.

Printre dezvăluirile programate se află primul gameplay pentru Indiana Jones de la MachineGames, o incursiune în culisele dezvoltării Senua’s Saga: Hellblade 2, o analiză detaliată a Avowed de la Obsidian Entertainment și prezentarea gameplay-ului pentru Ara: History Untold de la Oxide Interactive. După încheierea Direct, ZeniMax Online Studios va dezvălui noul capitol, poveste și zonă pentru The Elder Scrolls Online la ora 1 PM PT/4 PM ET.

Din păcate, nu se vor oferi actualizări pentru titlurile Activision Blizzard, dar Microsoft a indicat că va oferi știri de la propriile echipe mai târziu în cursul anului. În plus, în ciuda unei game deja solide în Direct, există și zvonuri despre un titlu misterios, într-un mod similar cu Hi-Fi Rush de anul trecut. Detaliile suplimentare vor fi dezvăluite în timpul difuzării, așa că fiți atenți pentru a afla mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *