Știri

Xbox Cloud Gaming vine pe Amazon Fire TV

Fanii Xbox se bucură! Microsoft a anunțat astăzi că Xbox Cloud Gaming va sosi pe dispozitivele Fire TV selectate, oferind jucătorilor o modalitate nouă și convenabilă de a se bucura de o bibliotecă vastă de jocuri Xbox.

Ce este Xbox Cloud Gaming pe Fire TV?
Xbox Cloud Gaming pe Fire TV este un serviciu de streaming de jocuri care le permite jucătorilor să transmită jocuri Xbox direct pe dispozitivele lor Fire TV, fără a fi necesară o consolă Xbox. Asta înseamnă că vă puteți bucura de jocuri de înaltă calitate, cum ar fi Halo Infinite, Forza Horizon 5 și Sea of Thieves, pe televizorul dvs. inteligent, folosind doar un controler compatibil și un abonament Xbox Game Pass Ultimate.

Când va fi disponibil?
Xbox Cloud Gaming va fi disponibil pe dispozitivele Fire TV selectate începând cu luna iulie 2024. Serviciul va fi lansat în peste 25 de țări, inclusiv SUA, Canada, Marea Britanie, Franța și Germania.

Ce dispozitive Fire TV sunt acceptate?
Xbox Cloud Gaming va fi compatibil cu următoarele dispozitive Fire TV:
Fire TV Stick 4K Max
Fire TV Stick 4K

Ce am nevoie pentru a juca?

Pentru a juca Xbox Cloud Gaming pe Fire TV, veți avea nevoie de următoarele:
Un dispozitiv Fire TV compatibil
Un controler compatibil Bluetooth (cum ar fi un controler Xbox Wireless, DualSense sau DualShock 4)
Un abonament Xbox Game Pass Ultimate

Cum pot începe?
Pentru a începe, descărcați aplicația Xbox din Appstore-ul Fire TV. Odată instalată aplicația, conectați-vă la contul dvs. Microsoft și selectați “Cloud Gaming” din meniu. Apoi, puteți răsfoi biblioteca de jocuri disponibile și începe să jucați.

Ce jocuri pot juca?
Xbox Cloud Gaming oferă o bibliotecă vastă de jocuri Xbox, inclusiv titluri populare precum Halo Infinite, Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Gears 5 și multe altele. Biblioteca de jocuri este actualizată constant cu noi titluri, așa că veți avea întotdeauna ceva nou de jucat.

Xbox Cloud Gaming pe Fire TV este o modalitate excelentă de a vă bucura de jocurile Xbox fără a fi necesară o consolă Xbox. Cu o gamă largă de dispozitive acceptate, o bibliotecă vastă de jocuri și o configurare simplă, este o opțiune excelentă pentru jucătorii de toate nivelurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *