Știri

Xbox anunță modificări masive în programul de recompense Microsoft

Xbox a dezvăluit schimbări semnificative în programul său de recompense, Microsoft Rewards, sub numele de Rewards with Xbox, care vizează să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să ajusteze modalitățile de câștigare a punctelor. Acest nou program reprezintă o abordare simplificată și oferă noi oportunități de a acumula puncte.

Cu Rewards with Xbox, utilizatorii pot câștiga puncte prin diverse activități, cum ar fi jocul de jocuri, obținerea de realizări și utilizarea motorului de căutare Bing. Cu toate acestea, vechea aplicație Rewards de pe console se va închide în aprilie, fiind înlocuită de noul Xbox Rewards Hub. Aici, utilizatorii pot stabili obiective, câștiga puncte și le pot răscumpăra într-un mod mai eficient.

Pe lângă jocurile de bază și expansiunea Burning Shores, Horizon Forbidden West Complete Edition pe PC oferă suport pentru tehnologii precum Nvidia DLSS 3, AMD FSR și Intel XESS, precum și opțiuni de personalizare grafică. Lansarea oficială este programată pentru 21 martie, la ora 8:00 PDT, și necesită 150 GB de spațiu de instalare.

Microsoft a promis, de asemenea, îmbunătățiri continue pentru programul Rewards, cu teste și experimente viitoare care vizează să ofere modalități noi și îmbunătățite de câștig și răscumpărare a punctelor. Utilizatorii pot acumula puncte jucând jocuri pe Xbox sau aplicația Xbox pentru computer, făcând achiziții prin Microsoft Store și completând activități zilnice. De asemenea, abonații la Xbox Game Pass Ultimate pot beneficia de puncte suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *