Lansări Trailere

WWE 2K24 se va lansa pe 8 martie

Visual Concepts pregătește o nouă experiență pentru fanii WWE, odată cu lansarea mult-așteptatului WWE 2K24 pe 8 martie. Jocul promite să aducă mai multe legende, inclusiv “Stone Cold” Steve Austin, Andre the Giant și Undertaker, alături de vedete moderne precum Cody Rhodes, Roman Reigns și Rhea Ripley. Cu o nouă prezentare 2K și diverse tipuri de meciuri, de la Ambulanță la Gauntlet și Casket, WWE 2K24 promite să fie o provocare captivantă pentru jucători.

Unul dintre punctele cheie ale jocului este modul “2K Showcase of the Immortals”, unde jucătorii pot retrăi cele mai mari momente din istoria Wrestlemania, sărbătorind 40 de ani de eveniment iconic. Modul Univers aduce extinderea acțiunilor de rivalitate și adăugarea de meciuri cu două titluri, oferind o experiență captivantă.

Jucătorii se vor bucura de întoarcerea modului MyRISE, cu două cariere axate pe creșterea prin diviziile masculine și feminine, controlând un personaj personalizat. MyFACTION, un adițional nou, oferă joc rapid clasat și un clasament sezonier, aducând un nivel suplimentar de competiție.

În plus, MyGM primește tipuri de potriviri suplimentare, noi mărci și directori generali, completând astfel experiența vastă pe care WWE 2K24 o aduce pe masa de joc.

Cu o listă impresionantă de legende și vedete actuale, precum și cu noutăți în modurile de joc, WWE 2K24 promite să fie un hit în rândul fanilor și să ofere o experiență autentică de luptă în universul WWE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *