Știri

World of Warcraft: The War Within se lansează pe 26 august

Blizzard a anunțat cu entuziasm că următoarea expansiune majoră pentru World of Warcraft, intitulată The War Within, va fi lansată pe 26 august. Această expansiune va marca debutul Saga Worldsoul, fiind prima extindere din trilogia planificată. Jucătorii care achiziționează ediția Epic a World of Warcraft: The War Within vor putea accesa conținutul expansiunii începând cu 22 august. Data de lansare pentru The War Within a fost dezvăluită printr-un trailer cinematografic, pe care îl puteți viziona mai jos.

World of Warcraft: The War Within este conceput pentru a fi începutul unei trilogii de expansiuni care vor narra povestea Worldsoul Saga. În timp ce expansiunea în sine va fi lansată pe 26 august, primul său sezon de conținut va începe pe 10 septembrie. Jucătorii se vor confrunta cu forțele nerubiene în Azj-Kahet, primul raid al expansiunii, marcând începutul unei noi aventuri epice în lumea plină de magie a lui Warcraft.

În prezent, expansiunea este în faza beta, iar accesul la aceasta este disponibil prin achiziționarea ediției Epic a The War Within. Această ediție oferă jucătorilor acces la o serie de bonusuri, inclusiv montura Algarian Stormrider și setul de transfigurare a ținutei Stormrider.

Povestea din World of Warcraft: The War Within continuă evenimentele din Dragonflight, iar jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească personajele până la noua limită de nivel de 80. Fanii seriei sunt nerăbdători să exploreze noi teritorii, să se confrunte cu noi inamici și să descopere noi comori în această expansiune epocală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *