Știri

World of Tanks se îmbină cu Teenage Mutant Ninja Turtles pentru evenimentul „Turtle Power”

Într-o colaborare plină de aventură și distracție, World of Tanks Blitz se alătură Teenage Mutant Ninja Turtles într-un eveniment special numit „Turtle Power”. Jucătorii sunt invitați să se alăture eroilor lor preferați pentru a savura pizza și pentru a se confrunta cu Shredder într-o confruntare epică.

Evenimentul „Into the Sewers!” va avea loc începând cu data de 24 aprilie și se va desfășura pe parcursul a șapte zile. Jucătorii trebuie să obțină cinci victorii pe zi pentru a debloca recompense exclusive inspirate de TMNT, inclusiv camuflaje, avatare animate și echipamente speciale pentru garaj decorate cu elemente clasice din ascunzătoarea secretă de canalizare TMNT.

Pentru a alimenta adrenalina, jucătorii vor putea achiziționa trei pachete speciale care includ tancul Mutant, echipat cu un pistol blaster Turtle și inspirat de TMNT Party Wagon.

Pe 1 mai începe „Operațiunea Cowabunga”, un eveniment cu 60 de etape plin de recompense spectaculoase. Jucătorii vor putea câștiga avataruri exclusive ale liderilor TMNT și camuflaje distinctive pentru tancurile lor, cu inspirație ninja.

Prin această colaborare, fanii World of Tanks Blitz și Teenage Mutant Ninja Turtles vor avea oportunitatea de a se bucura de aventuri memorabile și de a sărbători nostalgia anilor ’80 cu unele dintre cele mai iconice personaje din cultura pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *