Știri

World of Goo 2 se lansează pe 23 mai pentru Nintendo Switch și PC

Într-o surpriză plăcută pentru fanii seriei, dezvoltatorii 2D Boy și Tomorrow Corporation au anunțat data de lansare pentru World of Goo 2. Așteptatul joc va fi disponibil pe 23 mai, oferind o continuare captivantă a clasicului platform-puzzle 2D.

World of Goo 2 păstrează esența jocului original, permițând jucătorilor să utilizeze creaturi lichide vii pentru a construi poduri ingenioase, turnuri înalte și terenuri terraformate, într-o lume frumoasă, dar periculoasă și în continuă evoluție. Anunțul oficial a venit la scurt timp după ce jocul a fost dezvăluit la The Game Awards în decembrie.

La lansare, World of Goo 2 va fi disponibil pe mai multe platforme, inclusiv Nintendo Switch, PC, Mac și Linux. Pe PC și Mac, jucătorii îl pot achiziționa prin Epic Games Store sau de pe site-ul oficial al jocului, în timp ce utilizatorii Linux îl vor putea accesa exclusiv prin intermediul acestui ultim canal.

Pentru fanii seriei și pentru iubitorii de puzzle-uri, World of Goo 2 promite să ofere o experiență captivantă și inovatoare, continuând tradiția jocului original, dar aducând și noi elemente și provocări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *