Lansări

Wolf Simulator: RPG Survival Animal Battle este acum disponibil pentru PS5!

Howling Fury Unleashed! Eliberează-ți sălbăticia în „Wolf Simulator: RPG Survival Animal Battle” pe PS5! Aventurează-te în vânători palpitante, bătălii epice și cucerește teritorii în această aventură RPG captivantă.

Pe PS5, devino un lup alfa înfricoșător – vânează, luptă și domină! Crește-ți haita, personalizează-ți lupul și cucerește sălbăticia în această experiență captivantă. Înfruntă lupii alfa rivali în confruntări epice și explorează o lume deschisă fascinantă.

Experimentează fiorul parentalului hrănindu-ți și crescându-ți puii de lup, transformându-i în aliați puternici. Personalizează-ți lupul cu o varietate de piei, fiecare cu povestea sa captivantă. Îți poți lăsa amprenta pe peisajul neîmblânzit și poți domina sălbăticia.

Pornește în vânători realiste și provocatoare pentru a-ți îmbunătăți lupul. Cu cât vânezi mai mult, cu atât devii mai puternic. Provocările intense pentru dominație te așteaptă în această experiență captivantă pentru iubitorii de lupi.

Wolf Simulator: RPG Survival Animal Battle este acum disponibil pentru cumpărare pe PlayStation. Pregătește-te pentru o expediție sălbatică și devino alfa necontestat al teritoriului neîmblânzit! Ascultă chemarea sălbăticiunii și pornește în aventura supraviețuirii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *