Știri

Withering Rooms – jocul de groază 2.5D este acum disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S

Dezvoltatorul indie Moonless Formless și editorul Perp Games au anunțat lansarea jocului lor de groază cu derulare laterală 2.5D, intitulat Withering Rooms. Acest titlu captivant este acum disponibil pentru platformele PC, PS5 și Xbox Series X/S, promițând o experiență înfricoșătoare și captivantă pentru jucători.

Withering Rooms își desfășoară acțiunea într-un conac din epoca victoriană, cunoscut sub numele de Casa Mostyn, care servește ca decor principal al jocului. Ceea ce face acest joc de groază să se deosebească este faptul că nivelurile și mediile sale sunt generate procedural, astfel încât aspectul și amenințările din conac să fie mereu surprinzătoare și unice pentru fiecare jucător.

Pe măsură ce jucătorii explorează Casa Mostyn, ei vor descoperi diverse arme, obiecte utile pentru distragerea atenției, artefacte magice, chei și materiale de artizanat. Aceste elemente vor fi esențiale în lupta împotriva unei varietăți de monștri și șefi din joc, care includ strigoi obișnuiți, fantome invizibile și nebuni înarmați cu toporul.

O caracteristică interesantă a jocului este adaptabilitatea sa pentru Steam Deck, noul dispozitiv portabil de gaming dezvoltat de Valve. Potrivit dezvoltatorilor, Withering Rooms poate fi jucat pe Steam Deck de la început până la sfârșit și respectă toate regulile de compatibilitate ale Valve pentru acest dispozitiv.

Cu lansarea sa pe PC și console, Withering Rooms promite să ofere o experiență înspăimântătoare și palpitantă pentru fanii genului de groază și pentru cei care își doresc o aventură captivantă într-un conac bântuit de teroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *