Știri

Winter Survival își amână accesul timpuriu până pe 6 martie 2024 pentru a perfecționa experiența jocului

Winter Survival, simularea de supraviețuire sandbox plină de acțiune și suspans de la DRAGO Entertainment, a decis să răcească puțin lucrurile, amânând lansarea sa în acces timpuriu pe Steam până pe 6 martie 2024. Această decizie vine în urma dorinței de a primi feedback-ul jucătorilor de la Steam Next Fest și de a implementa îmbunătățiri suplimentare în joc.

Scopul principal al DRAGO Entertainment a fost întotdeauna să creeze o simulare de supraviețuire provocatoare și autentică, iar opțiunile suplimentare de dificultate vor fi introduse pentru a satisface mai bine nevoile diferitelor tipuri de jucători. Cei care caută o provocare hardcore vor avea în continuare opțiuni pentru moduri de dificultate mai ridicate, în timp ce alții vor putea să-și ajusteze experiența pentru o mai mare accesibilitate.

În plus, comportamentul lupilor va fi îmbunătățit pentru a oferi o experiență de joc mai satisfăcătoare. Aceste îmbunătățiri necesită timp suplimentar pentru a fi implementate, motiv pentru care lansarea jocului a fost amânată cu o săptămână.

Winter Survival te provoacă să supraviețuiești într-o sălbăticie înghețată, folosindu-ți priceperea și inteligența pentru a înfrunta elementele, a lupta împotriva prădătorilor și a găsi o cale de a te întoarce în societate. Caută materiale, creează unelte și adăposturi, vânează pentru hrană și ferește-te de pericolele care te așteaptă.

Pe măsură ce stresul se acumulează din cauza izolării, înfometării și temperaturilor extreme, sănătatea mentală a personajului tău este pusă la încercare. Menține-ți echilibrul mental pentru a evita halucinațiile și a supraviețui cât mai mult posibil.

Winter Survival va fi lansat pe PC prin Steam Early Access pe 6 martie 2024, iar versiuni pentru console sunt planificate pentru viitor. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre joc, adaugă-l pe lista ta de dorințe pe Steam și urmărește DRAGO Entertainment pe Twitter și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *