Știri

Winter Burrow se lansează în primul trimestru al anului 2025

Pine Creek Games a dezvăluit recent un nou titlu captivant – “Winter Burrow”, descris ca fiind un “joc confortabil de supraviețuire în pădure”. Programat pentru lansare în primul trimestru al anului 2025, acest joc va fi disponibil atât pe platforma Xbox, cât și pe PC, inclusiv prin abonamentul Game Pass. Iată primul trailer al jocului.

Povestea urmărește un șoarece de pădure care se întoarce la casa lor de copilărie, doar pentru a o găsi într-o stare deplorabilă și pe mătușa lor dispărută. Scopul jucătorului este să reconstruiască casa, să adune resurse și să caute mătușa dispărută. Procesul de reconstrucție va implica crearea de instrumente, colectarea de materiale și interacțiunea cu diverse personaje din jur.

Jocul promite o experiență reconfortantă, cu mult tricotat și coacere de făcut în compania noilor prieteni întâlniți de-a lungul călătoriei. Cu toate acestea, există și provocări de supraviețuire, inclusiv amenințări precum insecte și alte pericole din pădure. Un manual de supraviețuire este disponibil pentru a ghida jucătorii, dar aceștia vor putea să-și personalizeze personajele și casele pe măsură ce progresează în joc.

Cu o atmosferă confortabilă și plină de farmec, “Winter Burrow” promite să ofere o experiență relaxantă și distractivă pentru jucători, în timp ce explorează povestea captivantă a protagonistului și a aventurilor lor în pădurea misterioasă. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre acest joc în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *