Știri

Windblown prezintă arme, abilități și șefi

Faima Motion Twin of Dead Cells a anunțat un nou proiect la The Game Awards 2023 – Windblown, un roguelike de acțiune 3D cu o componentă cooperativă. Trailerul anunțului a subliniat stilul plin de culoare al jocului, dar este disponibil un nou videoclip de două minute care evidențiază gameplay-ul.

Windblown vede jucătorii luptând împotriva Vortexului și a santinelelor acestuia, amenințând insulele cerului în care locuiesc. Învingerea șefilor și localizarea cufere de comori ascunse conferă noi arme, iar jucătorii pot echipa câte două.

Alteratacurile pot „declanșa mișcarea secretă a unei arme utilizând cealaltă pe parcursul unei întâlniri”, iar atacurile Crystallize servesc ca finalizări. Acesta din urmă umple, de asemenea, energia jucătorului și mărește recompensele. Executarea simultană a atacurilor Crystallize cu alți jucători crește, de asemenea, daunele acestora.

De asemenea, puteți colecta bibelouri cu abilități unice, cum ar fi crearea de nori otrăvitori sau bombe; Cadouri pentru bonusuri pasive, inclusiv tragerea cu săgeți la loviturile cu arme sau vindecarea după uciderea unui inamic; și Pește, care poate realiza fapte precum înghițirea inamicilor (și acordă mai multe recompense atunci când este lovit).

Motion Twin a dezvăluit, de asemenea, noi detalii despre Alterattacks, Crystallize atacuri, Trinkets, Gifts, Fish și arme de deblocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *