Lansări

WHAT THE GOLF? debutează pe PS5 și PS4 pe 14 martie

Jocul de comedie WHAT THE GOLF? se pregătește să facă trecerea de la iOS, PC și Nintendo Switch la platforma PlayStation în martie, oferind o experiență amuzantă și captivantă jucătorilor de pe consolele Sony.

Lansat inițial în 2019 ca parte a serviciului de abonament Apple Arcade, WHAT THE GOLF? a câștigat rapid popularitate și a fost ulterior lansat și pe PC în același an, urmând să apară pe Nintendo Switch în 2020. Versiunea pentru PlayStation va fi disponibilă începând cu data de 14 martie.

Jocul de golf de comedie promite să aducă întreaga sa colecție de peste 300 de niveluri pe PlayStation, oferind o experiență distractivă și plină de surprize pentru jucători. Controlerul DualSense al PS5 va fi integrat în gameplay, aducând noi elemente de imersiune și interacțiune pentru utilizatori.

WHAT THE GOLF? se abate de la tradiționalul simulator de golf și adoptă o abordare inovatoare și amuzantă, provocând convențiile sportului și oferind o serie de niveluri nebunești și pline de umor. Jocul a fost creat de dezvoltatori care nu cunoșteau în profunzime sportul de golf și care promit să „repare golful odată pentru totdeauna”.

În plus, lansarea pentru PlayStation va include niveluri suplimentare, precum și actualizări care aduc noi conținuturi, printre care se numără și niveluri inspirate de popularul joc Among Us.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *