Știri

Welcome to ParadiZe: un nou joc cooperativ cu zombi promite o experiență captivantă

În luna februarie, va avea loc lansarea unui nou joc de supraviețuire cu zombi, intitulat “Welcome to ParadiZe”, care aduce o abordare inovatoare la apocalipsa strigoilor. Jocul dezvoltat de Eko Software permite jucătorilor să controleze și să transforme zombii în aliați, oferind o întorsătură unică narațiunii tradiționale despre zombi.

Programat pentru lansare pe 29 februarie, jocul va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PlayStation 5 și PC. Acțiunea se desfășoară în țara periculoasă numită ParadiZe, unde supraviețuitorii experimentează cu tehnologii de ultimă oră pentru a controla hoardele de zombi. Odată piratat cu succes, un zombi se transformă într-un aliat, adăugând complexitate și imprevizibilitate jocului.

Eko Software subliniază inteligența și ingeniozitatea ca chei ale supraviețuirii în această lume periculoasă. Pe lângă “Welcome to ParadiZe”, entuziaștii de jocuri de supraviețuire cu zombi pot anticipa și alte lansări, precum “John Carpenter’s Toxic Commando” și “STALKER 2: Heart of Chornobyl”, care promit să aducă noi provocări și experiențe unice în acest gen de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *