Știri

Warner Bros. Games și DC anunță Batman: Arkham Trilogy pentru Nintendo Switch

Warner Bros. Games și DC au anunțat lansarea Batman: Arkham Trilogy pentru Nintendo Switch. Această compilație va include aclamatele jocuri Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City și Batman: Arkham Knight, împreună cu toate DLC-urile lansate anterior. Batman: Arkham Trilogy va fi disponibil pe Nintendo Switch în toamna anului 2023 și va fi dezvoltat de Turn Me Up Games.

Detaliile jocurilor:

Batman: Arkham Asylum (2009): Jocul care a marcat debutul seriei, oferind o experiență unică și întunecată în Arkham Asylum, unde jucătorii preiau controlul lui Batman pentru a înfrunta inamici notorii precum Joker, Harley Quinn și Poison Ivy.
Batman: Arkham City (2011): Continuarea intensă a Arkham Asylum, plasându-i pe jucători într-un oraș întreg, Arkham City, unde trebuie să facă față unei galerii de răufăcători periculoși, inclusiv Joker, Two-Face și Riddler.
Batman: Arkham Knight (2015): Finala epică a trilogiei, în care jucătorii se confruntă cu Scarecrow și Arkham Knight, alături de o listă de super-răi notorii precum Harley Quinn și Penguin. Jocul introduce și Batmobilul, care poate fi condus și folosit în luptă.
Această compilație va oferi posesorilor de Nintendo Switch o oportunitate de a se bucura de întreaga trilogie Batman: Arkham într-un singur pachet emblematic.