Știri

Warhaven anunță închiderea serverelor pe 5 aprilie: finalul unei epoci medievale

Nexon, dezvoltatorul și editorul de jocuri, a dezvăluit că experiența multiplayer medievală Warhaven își va încheia călătoria, cu închiderea programată a serverelor pe 5 aprilie. Această decizie vine la scurt timp după dezafectarea magazinului de astăzi.

Warhaven, un joc multiplayer free-to-play care a fost lansat în acces anticipat pe Steam în septembrie 2023, a oferit jucătorilor o experiență medievală amplă. Cu două echipe de câte 16 jucători, jocul a prezentat moduri de joc variate, cum ar fi modurile orientate pe obiective și cele centrate pe acțiune. Cu toate acestea, în ciuda susținerii și evoluției constante, Warhaven se va încheia în aprilie.

Studioul Nexon a transmis mulțumiri comunității, afirmând: „De la primul test alfa din 2021 până la accesul global timpuriu din 2023, Warhaven a ajuns până aici, datorită dragostei și sprijinului tuturor. Vrem să ne exprimăm recunoștința pentru dragostea și grija pe care le-ați arătat față de Warhaven.”

Cu toate că recenziile sunt mixte, cu elogii pentru conceptul de bază și critici legate de echilibrul jocului, Warhaven a reprezentat o experiență medievală intrigantă pentru mulți jucători. Cu închiderea serverelor și dezafectarea magazinului, acest capitol al aventurii medievale se apropie de final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *