Știri

Warhammer: Vermintide 2 anunță un test alfa închis pentru modul Versus

Dezvoltatorul Fatshark aduce o nouă inovație în jocul de acțiune cooperativ Warhammer: Vermintide 2 – un mod Versus. În curând, jucătorii vor avea oportunitatea de a testa această caracteristică într-un test alfa închis anunțat recent. Cu toate că inițial programat să înceapă mai devreme, testul a suferit o mică întârziere și va fi lansat în curând.

În noul mod Versus, jucătorii Vermintide 2 vor intra în luptă cu un grup de alți patru jucători, care își vor asuma rolul de specialiști Skaven cunoscuți sub numele de Pactsworn. Hărțile modului aventură vor fi folosite, dar vor fi împărțite în mai multe secțiuni.

Obiectivul jucătorilor este să îndeplinească obiectivele, în timp ce jucătorii Pactsworn trebuie să acumuleze puncte prin uciderea sau dezactivarea Uberseik Five. Fiecare jucător Pactsworn va avea propriile abilități speciale, adaptate tipului de Pactsworn pe care îl joacă.

Modul Versus se inspiră din modul clasic de joc din Left 4 Dead și Left 4 Dead 2, unde o echipă de patru supraviețuitori se confruntă cu infectați speciali controlați de jucătorii adversi.

Fatshark invită jucătorii experimentați și cei noi să participe la testul alfa, căutând feedback pentru a ajusta și îmbunătăți modul în continuare. Cu o bază mare de jucători, deciziile vor continua să evolueze pe măsură ce modul se dezvoltă. Rămâneți conectați pentru a afla mai multe despre această nouă adiție captivantă la Warhammer: Vermintide 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *