Lansări Trailere

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin este acum disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S

Jocul de strategie în timp real, Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, își face intrarea triumfală pe platformele PC, PS5 și Xbox Series X/S. Cu un preț de 59,99 USD și ediții Deluxe și Ultimate disponibile la 69,99 USD, respectiv 74,99 USD, jucătorii sunt invitați să se lanseze într-o experiență captivantă din lumea fascinantă a Warhammer Age of Sigmar.

Facțiuni și Caracteristici Principale:
Realms of Ruin aduce în prim-plan patru facțiuni, fiecare cu propriile sale tactici și strategii unice. Cu o campanie cinematică captivantă pentru un singur jucător, jucătorii vor explora tărâmul Ghur, unul dintre cele opt tărâmuri muritoare din universul Warhammer Age of Sigmar.

Competiție Multiplayer și Ediții Speciale:
Pe lângă campania captivantă, jocul oferă opțiuni competitive multiplayer pentru a testa abilitățile jucătorilor în confruntări strategice. Ediția Deluxe la prețul de 69,99 USD adaugă o doză suplimentară de conținut, în timp ce cea Ultimate la 74,99 USD oferă skin-uri suplimentare pentru eroi, seturi de personalizare a profilului și acces exclusiv la viitoarele DLC-uri.

Provocări și Inamici Formidabili:
Pe parcursul campaniei, jucătorii vor conduce un detașament de Stormcast Eternals într-o căutare pentru un artefact puternic. Însă calea lor este presărată cu provocări, de la confruntări cu facțiunea Orruk Kruleboyz până la lupte împotriva inamicilor temuți precum Disciples of Tzeentch și Nighthaunt.

Experiență Completa Warhammer:
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin promite o incursiune profundă în lumea Warhammer Age of Sigmar, aducând o combinație de strategie în timp real și poveste captivantă. Jucătorii vor descoperi secretele tărâmului Ghur și vor trebui să-și pună la încercare tactica și abilitățile în confruntări palpitante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *