Trailere

Warhammer 40K: Mechanicus 2 confirmat oficial cu un nou trailer cinematografic

GamesWorkshop a confirmat oficial lansarea Warhammer 40K: Mechanicus 2, publicând un nou trailer cinematografic care dezvăluie detalii despre joc. Continuarea mult așteptată va include campanii împletite pentru Necron și Adeptus Mechanicus, oferind o nouă perspectivă captivantă asupra universului Warhammer 40K.

Trailerul prezintă Necronii trezindu-se din somnul lor milenar, hotărâți să recucerească galaxia. În același timp, Tech Priests din Adeptus Mechanicus se pregătesc să exploreze ruinele străvechi în căutarea cunoștințelor pentru a întări Imperiul Omului. Spre deosebire de primul joc, care se concentra exclusiv pe perspectiva Mechanicus, noua continuare promite să dezvăluie și planurile secrete ale Necronilor.

Pagina oficială a jocului menționează că jucătorii vor putea alege între două facțiuni jucabile, fiecare cu propria campanie narativă și stil de joc unic. Aceștia vor avea posibilitatea de a purta războaie atât deasupra cât și dedesubt, dominând câmpul de luptă într-o manieră mult mai amplă și complexă decât în jocul original. Mechanicus 2 va include și numeroase opțiuni de personalizare.

Warhammer 40K: Mechanicus este un joc de strategie pe rând în care jucătorii controlează Adeptus Mechanicus într-o misiune de a explora lumile Necron în căutarea cunoștințelor antice. Luptând împotriva Necronilor în diverse locații, jucătorii descoperă lumea unică a Necrontyrului. Mechanicus 2 promite să extindă această experiență, oferind bătălii mai mari și mai intense.

Data de lansare a Warhammer 40K: Mechanicus 2 nu a fost încă anunțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *